happenenstappen@upcmail.nl

Happen en Stappen Mini

HAPPEN EN STAPPEN MINI
Het Happen en Stappen MINI is een variant op het Happen en Stappen, wat wij al jaren doen, alleen wat minder uitgebreid. Het uitgebreide Happen en Stappen de LUXE blijft gewoon bestaan.14882181_1788911604712401_4306607779474024430_o

Duur van het arrangement: ca. 3 uur en 30 minuten
Minimale deelname: 8 personen. (Bij minder dan 8 personen gewijzigde prijs).
De prijs van dit arrangement bedraagt € 39,50 all-in.

Wij berekenen geen reserveringskosten.

Het arrangement ziet er als volgt uit:
Onder leiding van onze VVV-gids en gastheer maakt u een stadswandeling door de historische binnenstad van Zutphen, onderbroken met een bezoek aan een Zutphens bruin café, waar we een z.g. “Zutphens Natje” gaan proefen. *)

Na het “Zutphens Natje” vervolgen wij onze wandeling om na een klein half uur een heerlijk kopje Zutphense Mosterdsoep tot ons te nemen.

zutph-natjeNadat u genoten heeft van het kopje soep vervolgen we onze stadswandeling.
Na ca. 25 minuten strijken wij neer in een restaurant voor het hoofdgerecht. Ten aanzien van het hoofdgerecht heeft u keuze uit een Wiener Schnitzel, Kipsaté of Zalm geserveerd met sla en frites (Plateservice) met een glaasje wijn *). Ter afsluiting krijgt u een heerlijk ijsje geserveerd.

*) In plaats van het Zutphens Natje of een glaasje wijn, kunt u kiezen uit Nederlands tapbier, frisdrank of binnenlands gedistilleerd.
Onze gids / gastheer blijft gedurende het gehele arrangement bij U.